Kuljetus M. Rossi Ky – Kymenlaakson kuljetuspalvelut

Ota yhteyttä!
kuljetuspalvelu Kymenlaakso

Tarvitseeko yrityksesi kuljetuspalvelutoimijaa, joka tekee yrityksesi sopimusajot tehokkaasti? Kuljetus M. Rossi Ky tuottaa yrityksellesi ratkaisut erilaisiin kuljetustarpeisiin. Suhteellisen pienikokoisena kuljetuspalveluyrityksenä pystymme tuottamaan ripeitä ja räätälöityjä kuljetuspalveluita. Palvelumme joustaa ja mukautuu tarpeisiisi. 


Olemme itsenäisesti toimiva kuljetusliike Kymenlaaksosta ja toimimme irrallaan kaikista tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä. Tästä johtuen toimimme dynaamisesti, eli kykenemme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin, ja tieto liikkuu meillä nopeasti. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on saada tavara kuljetettua perille ajallaan sekä moitteettomassa kunnossa. Oikean kuljetusyhtiön löytäminen ja valitseminen voi olla haastavaa. Kuljetus M. Rossilla laadun takeena toimii vuosien kokemus ja lukuisat tyytyväiset asiakkaat. Kun yrityksesi kuljetuspalvelut hoitaa tehokas ja kokenut ammattilainen, on tavaravirtojesi hallitseminen huomattavasti helpompaa.

Kappaletavarakuljetukset ja juomajakelu

Sopimusajomme ovat pääasiassa kappaletavarakuljetuksia sekä juomajakelua. Muunlaisissa kuljetustarpeissa katsotaan yhdessä, miten voimme vastata tarpeeseesi. Kokemusta kuljetuksista on Rossille kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta. Ammattitaitomme on hioutunut huippuunsa pitkäaikaisen toimimisen aikana. Matkan varrella on syntynyt pitkä lista tyytyväisiä asiakkaita. Juomajakelun puolella hoidamme muun muassa Olvin sopimusajot. Olville on maanlaajuisena toimijana erityisen tärkeää, että heidän kuljetusketjunsa toimii täsmällisesti ajallaan. 


Hoidamme tarvittaessa niin yksittäiset kuin säännöllisesti toistuvat kuljetukset sovittujen aikataulujen ja kaikkien vaatimusten mukaisesti. Käytössämme on Man-merkkiset kuorma-autot, jotka sopivat hyvin juomajakeluun ja kappaletavarakuljetuksiin. Tilavissa ajoneuvoissa kätevästi paikasta toiseen kulkevat esimerkiksi yhtiöiden lähetykset tai erilaisten myymälöiden tuote-erät. Tämä laadukkaan kaluston ja kokeneen henkilöstön yhdistelmä mahdollistaa aina parhaat mahdolliset kuljetuspalvelut. 


Kun yrityksesi tarvitsee ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella varustettua palvelua kappaletavarakuljetukseen ja juomajakeluun, ota yhteyttä yhteen maan luotettavimmista kuljetusliikkeistä, Kuljetus M. Rossiin.